KING MARON

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1879 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King Maron. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 20:00 koud
23 feb 2024 om 20:00 Ruim een uur na de bestelling maar eens gebeld waar ons eten bleef. Uiteraard ging het toevallig nét de deur uit.
16 feb 2024 om 7:55 Het was erg lekker en goed warm.
7 feb 2024 om 20:03 Ik had een pita gyros met friet en klein bakje tzatziki besteld. Gyros prima, maar weinig tzatziki op de pita dus extra bakje was wel nodig. De uienringen waren schaars, slechts 2 kleintjes. De friet was maar net gaar en helaas niet gekruid
1 feb 2024 om 21:58 Gewoon goed zoals altijd!
26 jan 2024 om 23:08 60 min wachttijd, en dan ook nog koud bij aankomst. Heel jammer want anders was de ervaring top geweest. De smaak was namelijk echt heerlijk! … en nu nog warm dan
22 jan 2024 om 21:02 het eten was zoals altijd zeer lekker
21 jan 2024 om 20:55 Ik had bij de kotopoulo schotel gevraagd of de gyros weg kon en daar in de plaats een extra stukje kipfilet erbij kan, maar ik kreeg kipstokjes inplaats van kipfilet
20 jan 2024 om 19:29 Etenl mist wat kruiden. Ook moet je flink extra tijd inplannen als het om de levering gaat.
15 jan 2024 om 6:35 Altijd een 10. Heerlijk
14 jan 2024 om 20:06 Bezorging te laat. Stond bij verkeerd adres. Bezorger zei 161 terwijl het 16f is. Stond ook op bestelling. Eten was koud. Vlees, Gyros was flauw van smaak. Niet wat ik normaal gewend ben. 1e keer laten bezorgen. Normaal haal ik het op. 1e en laatste
3 jan 2024 om 16:11 Het eten was verrukkelijk, ga hier vaker bestellen