KING MARON

KING MARON Griekse Specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1136 beoordelingen
8 apr 2020 om 21:18 Bezorging was exact op afgesproken tijdstip. Eten was lekker!
8 apr 2020 om 19:22 Erg weinig vlees in de schotel, in de pita zat meer vlees! Het eten was verder wel goed
4 apr 2020 om 20:28 Bezorging was half uur te laat (maar dat zijn we wel gewend) en de bestelling was niet compleet
4 apr 2020 om 20:01 Bezorging was erg laat en daar werd helaas niets over gecommuniceerd. Telefonisch helaas niet bereikbaar dus zelf langs moeten rijden. Eten was heerlijk overigens!
3 apr 2020 om 23:55 Zoals altijd heerlijk
3 apr 2020 om 21:06 Hij was er op de afgesproken tijd en het was lekker
30 mrt 2020 om 9:13 Heerlijk gegeten en snelle levering voor op zondag
29 mrt 2020 om 23:07 Het eten was koud bij binnenkomst Dit was al eerder het geval waarom we niet meer bestelden maar is niet veranderd Ze zullen moeten zorgen dat er betere verpakkingen komen die het eten wel warm houden maar voor mij is dit de laatste keer
29 mrt 2020 om 23:05 Goed eten. Lekkere vegetarische opties. Hoeveelheden zijn meer dan genoeg. Voor 50 euro hebben we met zijn 2en een royaal 'corona-quarantaine' diner genoten ;) Griekse salade was wel wat droogjes, zo zonder olijfolie en azijn.
29 mrt 2020 om 21:07 Na vanavond zijn wij zeer zeker niet meer van plan hier te bestellen. Na klacht hebben wij minstens 1,5 uur (3xondertussen gebeld en adres vermeld) gewacht op 1 broodje!dit broodje was ijskoud en klam (verkeerd adres erop).nooit meer!
29 mrt 2020 om 20:13 Snelle bezorging en lekker eten. Gyros is een aanrader!
28 mrt 2020 om 21:36 Echt heerlijk gegeten